top of page
A7M00790-kopi.jpg
A7M09322.jpg
A7M09218.jpg
Logo-1b.png
  • Instagram
  • Facebook

FØLG MEG

Bryllupsfotografering

"..Et bryllup skal være kongelig og fantastisk".

-Victor Hugo.

Hver enkelt par fortjener sitt drømmebryllup, med masse glede, moro og ikke minst flotte bilder! Fotografen sitt rolle er å fange de små øyeblikket, lage vakre og minneverdige bilder. Jeg stiller opp, tar utfordringer på strak arm, forutsetter det uforutsette og er rolig og positiv i alle situasjoner.

Jeg heter Ekaterina Krokstad og bor i Melhus, Trøndelag. Bryllupsfotografering er noe jeg trives med veldig godt og føler at rolige og positive personligheten min hjelper meg med å takle "bryllupsstressen" på en bra måte. 

 

Jeg er fulltidsfotograf  og jobber i Trondheim og omegn. Jeg er tilgjengelig for dere og svarer på alle spørsmål fra vårt første møte. Jeg synes det er viktig at vi blir litt kjent før bryllupsdagen, og derfor har jeg inkludert i prisen en del møter/fotograferinger. Vi starter med et helt uforpliktende møte der vi diskuterer deres ønsker og ideer.  I tillegg inviterer jeg dere også til en "Love story" fotografering der vi kan øve litt å stå foran kamera. :)  I tillegg får dere til å kjenne litt på hvordan jeg jobber. Jeg skal sørge for at dere slapper av fort foran kamera, smiler og har det gøy!

Dere får veiledning før, under og etter bryllupet. Vi ordner "mood board" sammen, snakker mye om hvordan dere ser for seg dagen, diskuterer lokasjoner, tidsbruk og mye mer.

 

Prisoversikten finner dere her:

 

 

 

 Alle bilder leveres digitalt med lett redigering.

Jeg fullretusjerer også 20-25 bilder.

Gjerne les 10 tips til hvordan velge et fotograf og hva man skal tenke på før bryllupsfotografering!

Velkommen!

Ta kontakt for en hyggelig samtale via chat bot eller kontakt skjema

mail: katerinakrokstad@gmail.com

tlf. 45039616

Bryllup Galleri

Galleri

Quote-02.png

Woow! Så nydelige bilder. Alle bildene er fine! Fantastisk! :)

 

Tusen hjertelig takk Ekaterina, og takk for at du har dokumentert dagen vår så vakkert. Det blir så fint å se tilbake på disse nydelige bildene år etter år.

Vi skal absolutt anbefale deg videre til alle kjente, og hvis vi trenger en fotograf på et senere tidspunkt tar vi gjerne kontakt igjen!

 

Igjen, tusen takk fra oss begge.

 

Stor klem

- Hege og Viktor

Jeg ble anbefalt flotte fotograf Ekaterina Krokstad gjennom en bekjent, og hun bidro til at  vår dag og feiring ble  enda mer magisk. I forkant av bryllupet møtte jeg henne for en hyggelig samtale på en av byens kaffer. Jeg så frem til å se hvem hun var, hvordan hun arbeider og om vi passet til hverandre. Det var artig å bli kjent og jeg ble mer spent på bryllupet.

Jeg fortalte henne kort om våres planer for bryllupet, tidspunkter og ca hvordan jeg ønsker å ha bildene tatt og hvor. Ekaterina var en god og aktiv lytter, oppmuntrende gjennom samhandling og dialog. Hun gav god informasjon om hvordan vi kunne gjennomføre planen med fotoshooten av "forberedelser" på selve bryllupsdagen. Da dagen med fotoshooten kom, fulgte Ekaterina oss alle steder som avtalt. Hun var begeistret, tålmodig og positiv hele veien. Bildene ble kjempefine;  ekte og varme.

 

Gløden og kjærlighet både jeg og min  mann opplevde den dagen ble godt fanget på bildene Ekaterina. Mine personlige favoritter er bilder tatt i byens eldste gater med min kjære. Jeg anbefaler fotograf Ekaterina Krokstad på det sterkeste til samarbeid! Dere får kreative og  personlig skreddersydde løsninger, samt fantastiske bilder!

-Anastasia B Kjøsnes

bottom of page